به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجتالاسلام سيدمرتضي حسيني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوين در خصوص راهکارهاي عملي شدن و تحقق راهبرد سال ?? که از سوي مقام معظم رهبري سال « اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي » اعلام شده است، اظهار داشت: حدودا ?? سال است که مقام معظم رهبري بارها مسئله اقتصاد را مطرح کردهاند و اين راهبردي که مقام معظم رهبري اعلام ميکنند نشان دهنده اين مهم است که معظمله به خوبي آيندهنگري را در قالب راهبرد به مسئولان و مردم يادآور ميشوند.
وي ادامه داد: در بحث تهاجم فرهنگي رهبر معظم انقلاب از سال ?? اين مسئله مهم را مطرح کرده است چراکه ايشان ميبيند آينده به کجا ميرود و دشمنان در چه فکري هستند، اما مسئله مهم اين است که برخي دولتمردان در آن زمان اين ديدگاه رهبري را هرگز نديدند و معتقد بودند که اين عمل تبادل فرهنگي است.
دبير کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: فرق زيادي بين تبادل و تهاجم فرهنگي وجود دارد و کاملا تفاوت آنها مشخص است و همينطور بين کسي که تهاجم فرهنگي را ميبيند و کسي که اين تهاجم را درک نکرده تميز وجود دارد.
حسيني تصريح کرد: بحثهاي اجرايي کشور در دست دولت مردان است و وقتي که ديدي نسبت به تهاجم فرهنگي نداشته باشند، طبيعتا براي مقابله با آن نيز برنامه ريزي نخواهند کرد.
نماينده مردم قزوين در مجلس شوراي اسلامي گفت: در بحث اقتصاد هم ?? سال است که مقام معظم رهبري بارها اين مسئله مهم را مطرح کرده است چراکه رهبر انقلاب ضعفها را ميدانند و متوجه اين شدهاند که دشمن ميداند نقطه ضعف ما در مسايل اقتصادي است.
دبير اول کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: دشمن ميداند که اقتصاد ما متکي به نفت است و داراي يک اقتصاد تک محصولي است و طبيعتاً اگر تحريم نفت را اجرا کند، اقتصاد کشور فلج خواهد شد.
وي ادامه داد: رهبر انقلاب سالها است که اين مسير را دريافته است، اما متأسفانه دولتمردان ما اين مسير را نديدهاند، اعتقاد بنده اين است که در دولت آقاي احمدينژاد علاوه بر خدمات زيادي که شد و با توجه به اينکه به عقيده برخي افراد، پول نفت را در کشور خرج ميکرد، اما به اين مسئله اصلاً توجه نکرد که اقتصاد را به سمت مسايل غيرنفتي ببرد.
حسيني اضافه کرد: احمدينژاد و دولتهاي گذشته بعد از دفاع مقدس هرگز به سمت اينکه اقتصاد کشور را درست کنند و با سعي و تلاش به اقتصاد غير نفتي تبديل کنند، نرفتند و نتيجه اين امر هم اين شد که امروز ما از لحاظ اقتصاد ضربهپذير هستيم و مردم فشار زيادي را متحمل ميشوند.
اين نماينده مجلس گفت: در دولت جديد هم آقاي روحاني به اين دل بسته است که با مذاکره نفت را بيشتر صادر کند، در صورتي که شعار همه دولتها اين بود که ما بايد از صادرات نفتي نجات پيدا کنيم ولي هيچ يک از آنها عملياتي نشد.
نماينده مردم قزوين در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: امروز در شرايطي قرار داريم که دشمن موجب اين شده است تا ما از اقتصاد وابسته به نفت نجات پيدا کنيم و با عواملي مانند تحريم نفتي ما را به سمت اين مهم ميبرد که ما از نفت نجات پيدا کنيم ولي متاسفانه باز هم دولت تدبير و اميد به دنبال نفت و صادرت بيشتر آن ميرود.
وي در پايان عنوان داشت: اگر باز هم نفت صادر شود ما مانند دولتهاي قبل عمل کردهايم و به صادرات نفت وابستگي داريم و هنگامي که تحريم نفتي اجرا ميشود، کشور نيز با مشکلاتي که مردم را آزار ميدهد روبرو خواهد شد.
منبع:دانا